Home

[vc_row][vc_column][qbox title1=”Bitmongers.net” title2=”Spreading bits across the internet” big_color=”#777777″ small_color=”#777777″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][qbox title1=”Professioneel webdesign” title2=”UW website is meer en meer uw visitekaartje. Voor de internetgeneratie is een bedrijf dat niet op internet zit, onbestaand.
Daarom is het van het grootste belang dat u of uw bedrijf goed vertegenwoordigd zijn op het internet met een goed werkende en fijn uitziende website.
Wij bij bitmongers.net hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van websites en web-applicaties, voor grote en kleine bedrijven, KMO’s, of gewoon particulieren. ” align=”left” big_color=”#777777″ small_color=”#777777″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”50″ img_size=”250″ alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”52″ img_size=”250″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][qbox title1=”Prijs en kwaliteit” title2=”Iemand vinden om uw website te bouwen is meestal geen probleem. Maar wat is het verschil tussen al die websitebouwers? Dat zit hem meestal net in de kwaliteit. Je kan op veel verschillende manieren een website bouwen, dat kan via templates, of met frameworks zoals WordPress, of dat kan van de grond af aan op maat gemaakt worden. En daar zit het grote verschil. Wij kunnen u alles aanbieden, volledig op maat gemaakt indien gewenst. Ook het ontwikkelen van webtools, nieuwe plugins voor uw bestaande WordPress site, of aanpassen van bestaande programma’s is geen enkel probleem. ” align=”right” big_color=”#777777″ small_color=”#777777″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][qbox title1=”Zoekmachine Optimalisatie” title2=”Een website hebben is natuurlijk de eerste stap. Liefst een mooie, en een goede, waar je bezoekers zich direct goed bij voelen, want dat is belangrijk.
Maar, die bezoekers moeten ook op je website terecht komen natuurlijk. En dat is soms het grote probleem.
Een van de belangrijke manieren om bezoekers op je website te krijgen is via zoekmachines zoals Google of Microsoft’s Bing. De methode om te zorgen dat deze zoekmachines bezoekers naar uw website sturen, is “zoekmachine optimalisatie“, of “SEO (Search Engine Optimalisation“.
Hebt u geen idee hoe u hier best aan begint? Geen probleem, wij kunnen u daar bij helpen!” align=”left” big_color=”#777777″ small_color=”#777777″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”62″ img_size=”250″ alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”63″ img_size=”250″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][qbox title1=”Social Media” title2=”Een tweede belangrijke manier om bezoekers naar uw website leiden is via de Sociale Media, zoals onder andere Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.
Dit kan door bijvoorbeeld een Facebook bedrijvenpagina, of een Pinterest board. Zowel het aanmaken van de pagina’s en de accounts, als het (met u mee) beheren van uw accounts kan u met een gerust hart aan ons overlaten.” align=”right” big_color=”#777777″ small_color=”#777777″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][qbox title1=”WordPress hulp” title2=”Je hebt een WordPress site, maar geen tijd of geen zin om je met updates, backups en dergelijke bezig te houden? Bekijk onze opties hier om deze taken van je over te nemen.” align=”left” big_color=”#777777″ small_color=”#777777″ en_buttons=”true” b1_title=”Klik hier voor meer info” b1_inverse=”true” b2_title=”Of neem contact met ons op” b2_inverse=”true” b1_href=”https://bitmongers.net/wordpress” b2_href=”https://bitmongers.net/contact”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”64″ img_size=”250″ alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][recent_works posts=”” category=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][testimonials testimonials=””][/vc_column][/vc_row]