Uw WordPress site

[vc_row][vc_column][qbox title1=”Ik heb een WordPress site! Maar wat nu…?” title2=”Je site up to date houden en zo, daar kruipt veel werk en specifieke kennis in. Maar geen nood, wij kunnen je helpen!” big_color=”#777777″ small_color=”#777777″]

[vc_single_image image=”74″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_service_box text_icon=”fa-database” title=”Backups”]Uw WordPress website leeft! Er komen nieuwe blogposts op, en comments van uw bezoekers. De statistieken om uw bezoekersaantallen bij te houden, en de impact van uw nieuwste blogposts te bekijken. Nieuwe ideeën die je in een draft-post gegoten hebt, om achteraf een prachtige blogpost van te maken.

Al die dingen zijn een onderdeel van je WordPress website. Maar spijtig genoeg is de digitale wereld ook een kwetsbare wereld, en gegevensverlies komt dan ook geregeld voor, en kan een drama zijn. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Dank zij het maken van geregelde backups is uw site veilig, en kan hij indien nodig zo naar een vorig backup punt teruggezet worden.

[/vc_service_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_service_box text_icon=”fa-refresh” title=”Update”]Wordpress sites zijn ongelooflijk veelzijdig, handig, en stabiel. Door het systeem van plugins zijn ze bijna eindeloos uit te breiden, en door de themes kan je heel makkelijk een volledig nieuw ontwerp aan je WordPress site geven, zonder al je gegevens en content kwijt te raken.

Maar die veelzijdigheid heeft ook een gevolg, al deze plugins en themes, en WordPress zelf moeten nauwgezet up to date gehouden worden. Dit updaten van de plugins, themes en WordPress core kunnen wij voor u doen.

[/vc_service_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_service_box text_icon=”fa-user-secret” title=”Security”]Security op het internet is een hot issue, en met reden! Met de regelmaat van de klok verschijnen er nieuwsberichten over websites van zelfs de grootste bedrijven en instanties die gehacked worden.

Helemaal te vermijden is dit nooit, maar we kunnen het de hackers wel zo moeilijk mogelijk maken! En dat gaan wij dan doen voor uw WordPress site. We brengen een aantal wijzigingen aan die het al een heel stuk moeilijker maken om in te breken, en we monitoren de site op eventueel hacking pogingen.

[/vc_service_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_service_box text_icon=”fa-user-md” title=”Support”]Je wil een nieuwe pagina op je site aanmaken, maar het lukt je niet helemaal?

Je hebt een nieuwe blogpost geschreven, maar je krijgt hem niet juist op je WordPress site gepubliceerd?

Geen nood, wij staan u met raad en daad bij!

[/vc_service_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_service_box text_icon=”fa-wrench” title=”Development”]Wil je graag een nieuwe feature op je WordPress site? Misschien wil je er graag testimonials van je klanten bij op? Of een slider met foto’s van je interieur? Of een nieuw contactformulier voor dringende vragen?

Misschien wil je niet direct een nieuwe feature op je website, maar zou je graag hebben dat een bepaalde pagina van je website voor een nieuw keyword gevonden kan worden in de zoekmachines? Of vraag je je af hoe je je site algemeen beter in de zoekmachines kan laten scoren?

Voor deze dingen kan je gebruik maken van de development uren die in sommige WordPress pakketten inbegrepen zijn.

[/vc_service_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_service_box text_icon=”fa-clock-o” title=”Uptime monitoring”]Je website hebben is natuurlijk de eerste stap. Maar om je website bij de mensen te krijgen is het natuurlijk ook belangrijk dat hij zoveel mogelijk online is.

Met deze feature wordt je WordPress site op geregelde tijdstippen gecontroleerd om te zien of hij online is, zodat indien hij offline is, er zo snel mogelijk actie ondernomen kan worden.

[/vc_service_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_service_box text_icon=”fa-code-fork” title=”Staging site”]Soms wil je wijzigingen op je WordPress site laten aanbrengen die echt ingrijpend zijn. Of je die heel erg goed getest moeten worden voor ze op de productie website gezet worden. Dat zou kunnen betekenen dat je site daarvoor een bepaalde periode offline zou moeten gehaald worden.

Om dit te voorkomen kan je met een staging site werken. Hiertoe wordt er een exacte copy van je WordPress site genomen, waarop de wijzigingen gemaakt en getest kunnen worden, waarna de staging site naar de productie site gekopieerd kan worden.

[/vc_service_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_service_box text_icon=”fa-sellsy” title=”Zoekmachine rankings”]Je WordPress site is eindelijk online, en hij ziet er echt prachtig uit!

Je houdt gespannen de statistieken van de bezoekersaantallen in de gaten, maar die blijven spijtig genoeg veel lager staan dan je gehoopt had…

Hier komt het belang van zoekmachine optimalisatie (SEO) boven. Via SEO gaan we zorgen dat de zoekmachines uw website oppikken, en op de door u gekozen keywords in de resultatenlijst getoond wordt, en dat zo hoog mogelijk!

[/vc_service_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_service_box text_icon=”fa-shopping-cart” title=”eCommerce support”]Indien je een online webwinkel he, heeft deze aangepaste support nodig. Deze support valt in dit deel van het WordPress pakket.

[/vc_service_box][/vc_column][/vc_row]